BESTELLINGEN BOVEN €200,- (NL) WORDEN GRATIS BEZORGD
flag_nl flag_en      

VERPLEEGKUNIDGE VERTELT....

Geplaatst op 26-01-2021
26 Jan

Anoniem:

"Ik ben verpleegkundige van beroep, maar wil graag anoniem blijven, omdat ik geen problemen wil krijgen met mijn werkgever.

Een aantal weken geleden (tijdens een wederome piek van ziekenhuisopnames rond begin Jan. 2021) begon ik wat Covid gerelateerde klachten te krijgen. Ik gaf dit aan bij mijn leidinggevende en kreeg een antigeen sneltest aangeboden op mijn werk. Binnen 15 min. kreeg ik de uitslag en deze was negatief. Gelukkig. Ook heb ik een PCR test gedaan, maar daarvan moest ik langer op de uitslag wachten (min 24u)

Toch zat het mij niet lekker, omdat mijn klachten aanbleven (heel moe en lichtelijk benauwd). Ik had thuis nog een bloed thuistest liggen (red. COVID-19 IgG/IgM anti-lichamen sneltest) en wilde deze toch eens doen en wat blijkt; POSITIEF! 

Ik heb per direct contact met mijn leidinggevende gezocht en verteld over de uitslag van de bloedtest. "Deze thuis-testen nemen wij niet "serieus", kreeg ik als antwoord... en moest de volgende dag (met de aanhoudende klachten) gewoon op de werkvloer verschijnen. Ik was verbouwereerd! Wat als ik wel besmettelijk ben? Mijn patienten, mijn collega's...?! 

Aan het einde van mijn werkdag kreeg ik nog de uitslag van de PCRtest en wat bleek: POSITIEF

Ik ben toen wel direct naar huis gestuurd en 10 dagen in quarantaine gegaan.. Dit laatste was overbodig, want mijn lichaam was al in herstel (te zien aan de zichtbare IGG antilichamen) en dus niet meer besmettelijk."

Verzendkosten

Wat betaal je aan verzendkosten bij Medyc?

Wij van Medyc hanteren lage verzendkosten. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen vanaf € 200,- zit u daaronder dan is er niets aan de hand, de verzendkosten zijn zelfs dan slechts € 7,95.

 

Levertijden

Wat zijn de levertijden bij Medyc? (Let op! Door de drukte momenteel kan de levertijd iets afwijken)

Wanneer de producten voorradig zijn --> houdt in: besteld voor 14.00u en verzending verloopt normaal, na normaliter 2 werkdagen in huis.

Maandag besteld is woensdag in huis of vrijdag besteld is dinsdag in huis.

Momenteel niet voorradig: Antistoffentest Wesail (leverbaar vanaf wk 6 2022)

 

Betalingscondities

Wat zijn de betalingscondities bij Medyc?

Bij ons dient bij webshop orders vooruitbetaald te worden. Dit kan via iDeal. U kunt zeer veilig en vertrouwd uw betaling verrichten.

Vaste klant met eigen onderneming? Dan betaalt u achteraf. Dien hiervoor een verzoek in via info@medyc.nl  

Er komt op korte termijn een inlogsysteem voor onze (vaste) klanten. Waardoor bestellen nu nog toegankelijker wordt. 

 

Leveringen

Tests

Bedrijven