BESTELLINGEN BOVEN €200,- (NL) WORDEN GRATIS BEZORGD
flag_nl flag_en      

AB OSTERHAUS ADVISEERT DE "ZELFTEST"

Geplaatst op 05-02-2021
05 Feb

BRON: Esthe

Ab Osterhaus: “Het zou interessant kunnen zijn om iedere cliënt die in je instituut komt, een sneltest aan te bieden.” 

TIP: BIED EEN SNELTEST AAN

Volgens Ab Osterhaus worden sneltests onvoldoende benut: “Het zou wellicht zelfs commercieel interessant kunnen zijn om, naast het testen van de specialist zelf, iedere cliënt die in je instituut komt de mogelijkheid te bieden zich via een gevalideerde sneltest
te laten checken op corona. Er zijn inmiddels diverse aanbieders van thuistest, waarbij je binnen een kwartier weet of iemand besmet is met het coronavirus of niet. Kosten zijn rond de 15 euro per test die je in de behandelprijs kunt meenemen of voor eigen rekening kunt nemen. Het zou ook een optie kunnen zijn daarvoor met een testcentrum in de buurt samen te werken. Dat zou een mooie aanvulling voor dit contactberoep kunnen zijn. Het zou veel klanten in ieder geval wel aanspreken: want bij die specialist weet je dat het daar zo ‘save’ als mogelijk is. Deze houdt zich aan alle regels en biedt een test aan, waardoor je na zo’n vijftien minuten weet of je wel of geen virus bij je draagt.

Omdat zelfs bij een goede sneltest niet helemaal uitgesloten is dat iemand een negatieve uitslag krijgt, terwijl hij toch eigenlijk positief is, blijven de overige preventieve maatregelen daarbij wel van kracht.”

Verzendkosten

Wat betaal je aan verzendkosten bij Medyc?

Wij van Medyc hanteren lage verzendkosten. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen vanaf € 200,- zit u daaronder dan is er niets aan de hand, de verzendkosten zijn zelfs dan slechts € 7,95.

 

Levertijden

Wat zijn de levertijden bij Medyc? (Let op! Door de drukte momenteel kan de levertijd iets afwijken)

Wanneer de producten voorradig zijn --> houdt in: besteld voor 14.00u en verzending verloopt normaal, na normaliter 2 werkdagen in huis.

Maandag besteld is woensdag in huis of vrijdag besteld is dinsdag in huis.

Momenteel niet voorradig: Antistoffentest Wesail (leverbaar vanaf wk 6 2022)

 

Betalingscondities

Wat zijn de betalingscondities bij Medyc?

Bij ons dient bij webshop orders vooruitbetaald te worden. Dit kan via iDeal. U kunt zeer veilig en vertrouwd uw betaling verrichten.

Vaste klant met eigen onderneming? Dan betaalt u achteraf. Dien hiervoor een verzoek in via info@medyc.nl  

Er komt op korte termijn een inlogsysteem voor onze (vaste) klanten. Waardoor bestellen nu nog toegankelijker wordt. 

 

Leveringen

Tests

Bedrijven