BESTELLINGEN BOVEN €200,- (NL) WORDEN GRATIS BEZORGD
flag_nl flag_en      

UPDATE: klinisch onderzoek vaccine tester

Geplaatst op 11-02-2021

Klinisch onderzoek vaccine tester

Medyc onderzoekt een gemakkelijke en betrouwbare sneltest op antilichamen, dat neutraliserende antilichamen in 10-15 minuten detecteert uit een vingerprik van bloed, biedt een dergelijke begeleidende diagnose. De draagbaarheid van AbC-19 betekent dat de al gevaccineerde personen op elke locatie meerdere keren kunnen testen om de inductie en stabiliteit van SARS-CoV-2-antilichamen te bepalen.

Inmiddels heeft ons onderzoeksteam bij meerdere personen getest of het vaccine de juiste neutralizerende antilichamen aanmaakt en hierdoor de betreffende persoon wel/niet beschermd is tegen Sars-Cov-2. Het onderzoeksresultaat ziet er postief uit.

Het volgende artikel van Hart van Nederland laat zien hoe groot de behoeft is naar een test zoals deze.

"Bouwt mijn lichaam straks wel voldoende antistoffen op om me daadwerkelijk te beschermen of moet ik mijn huidige medicatie misschien wel staken?", vraagt Jamy ze zich dan ook af naar aanleiding van de inenting. Naast Jamy kampen nog veel meer kwetsbare Nederlanders met deze onzekerheid. Patiëntenorganisaties krijgen veel telefoontjes over de werking van het vaccin. Ook bij de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) merken ze toenemende interesse. "Ook kankerpatiënten blijken helaas extra kwetsbaar bij een corona-infectie en daarom is het belangrijk dat zij spoedig gevaccineerd worden", zegt belangenbehartiger Irene Dingemans. Lees ook: Kankerpatiënten willen voorrang op coronavaccin: 'Ik wil juist nu mijn kinderen knuffelen' Ze wil wel benadrukken dat er voor nu geen reden is om aan te nemen dat de prik op enige manier schadelijk kan zijn. "Maar sommige kankerbehandelingen tasten het immuunsysteem aan. Voor deze groep patiënten moet op korte termijn onderzocht worden of het vaccin hen voldoende beschermt."

Verzendkosten

Wat betaal je aan verzendkosten bij Medyc?

Wij van Medyc hanteren lage verzendkosten. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen vanaf € 200,- zit u daaronder dan is er niets aan de hand, de verzendkosten zijn zelfs dan slechts € 7,95.

 

Levertijden

Wat zijn de levertijden bij Medyc? (Let op! Door de drukte momenteel kan de levertijd iets afwijken)

Wanneer de producten voorradig zijn --> houdt in: besteld voor 14.00u en verzending verloopt normaal, na normaliter 2 werkdagen in huis.

Maandag besteld is woensdag in huis of vrijdag besteld is dinsdag in huis.

Momenteel niet voorradig: Antistoffentest Wesail (leverbaar vanaf wk 6 2022)

 

Betalingscondities

Wat zijn de betalingscondities bij Medyc?

Bij ons dient bij webshop orders vooruitbetaald te worden. Dit kan via iDeal. U kunt zeer veilig en vertrouwd uw betaling verrichten.

Vaste klant met eigen onderneming? Dan betaalt u achteraf. Dien hiervoor een verzoek in via info@medyc.nl  

Er komt op korte termijn een inlogsysteem voor onze (vaste) klanten. Waardoor bestellen nu nog toegankelijker wordt. 

 

Leveringen

Tests

Bedrijven