BESTELLINGEN BOVEN €200,- (NL) WORDEN GRATIS BEZORGD
flag_nl flag_en      

NIEUWE TEST: NEUTRALISERENDE ANTILICHAMEN DIE ESSENTIEEL ZIJN VOOR DE WERKZAAMHEID VAN HET COVID-19-VACCIN

Geplaatst op 04-02-2021
04 Feb

Succesvolle start klinisch onderzoek Medyc!

Het diagnostische stuk van de COVID-19-pandemie-puzzel is op zijn plaats, maar de volgende cruciale stap is het voltooien van de ontwikkeling van meerdere vaccins om de effecten van Covid-19 op de wereld te helpen beheersen.

Wij bespreken graag het belang van neutraliserende anti-lichamen in de context van vaccins en hoe snelle tests deze anti-lichamen detecteren, vaccine onderzoeken kunnen ondersteunen en de onzekerheid bij de gevaccineerde bevolking weg te halen.

Concentreer u op het anti-lichaam dat immuniteit veronderstelt

Anti-lichamen die een corona virusinfectie blokkeren (zogenaamde neutraliserende anti-lichamen) zijn een belangrijke maatstaf voor de immuunrespons op het virus. Deze anti-lichamen worden gedetecteerd bij (gemanipuleerde) geïnfecteerde personen en bij degenen die hersteld zijn van een infectie en vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende immuunrespons.

Sommige onderzoeken suggereren dat de niveaus van SARS-CoV-2-neutraliserende anti-lichamen in het bloed enkele maanden na infectie afnemen, maar een recente studie concludeerde dat 'antivirale antilichamen tegen SARS-CoV-2 niet afnamen binnen 4 maanden na de diagnose' (bron: The New England Journal of Medicine ). Maar, analoog aan andere virusinfecties, zal de anti-lichaam response waarschijnlijk opnieuw worden geactiveerd als een persoon opnieuw wordt blootgesteld aan het coronavirus.

Het meten van deze neutraliserende anti-lichamen geeft een belangrijke indicatie van het deel van de bevolking dat is geïnfecteerd, ongeacht of deze infectie gepaard ging met of zonder symptomen.

Hoe kunnen deze snelle anti-lichaam testen vaccine-proeven helpen?  

Alle huidige klinische onderzoeken met COVID-19-vaccins maken gebruik van het genereren van SARS-CoV-2-neutraliserende antilichamen als een belangrijke maatstaf voor de inductie van een beschermende immuunrespons. Volgens een recente studie (Bron: nature.com ) zijn er 'effectieve en veilige' vaccins beschikbaar. 

AbC-19 in gebruik: snelle tests die essentieel zijn voor de werkzaamheid van het COVID-19-vaccin

Medyc onderzoekt een gemakkelijke en betrouwbare sneltest op antilichamen, dat neutraliserende antilichamen in 10-15 minuten detecteert uit een vingerprik van bloed, biedt een dergelijke begeleidende diagnose. De draagbaarheid van AbC-19 betekent dat de al gevaccineerde personen op elke locatie meerdere keren kunnen testen om de inductie en stabiliteit van SARS-CoV-2-antilichamen te bepalen.

Conclusie

Bij besmettelijke ziekten, zoals COVID-19, waar voorheen geen levensvatbaar vaccine was, moeten onderzoekers en fabrikanten de klok rond werken om de vaccins te produceren. Het bewijzen van de werkzaamheid moet op zijn beurt in hetzelfde tempo bewegen. Medyc gaat een betrouwbaar en snel hulpmiddel bieden om het proces te ondersteunen. 

Voortgang

Medyc heeft de eerste gevaccineerde zorg-medewerker op vrijwilligersbasis getest. Deze persoon had 10 dagen voorafgaand aan de test de eerste vaccinatie (Pfizer) gekregen en testte positief met deze sneltest. Medyc zal in de komende weken het klinische onderzoek afronden en eventueel beschikbaar stellen voor als hulpmiddel ter ondersteuning van het onderzoek naar de werking van het vaccine. 

Verzendkosten

Wat betaal je aan verzendkosten bij Medyc?

Wij van Medyc hanteren lage verzendkosten. U hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen vanaf € 200,- zit u daaronder dan is er niets aan de hand, de verzendkosten zijn zelfs dan slechts € 7,95.

 

Levertijden

Wat zijn de levertijden bij Medyc? (Let op! Door de drukte momenteel kan de levertijd iets afwijken)

Wanneer de producten voorradig zijn --> houdt in: besteld voor 14.00u en verzending verloopt normaal, na normaliter 2 werkdagen in huis.

Maandag besteld is woensdag in huis of vrijdag besteld is dinsdag in huis.

Momenteel niet voorradig: Antistoffentest Wesail (leverbaar vanaf wk 6 2022)

 

Betalingscondities

Wat zijn de betalingscondities bij Medyc?

Bij ons dient bij webshop orders vooruitbetaald te worden. Dit kan via iDeal. U kunt zeer veilig en vertrouwd uw betaling verrichten.

Vaste klant met eigen onderneming? Dan betaalt u achteraf. Dien hiervoor een verzoek in via info@medyc.nl  

Er komt op korte termijn een inlogsysteem voor onze (vaste) klanten. Waardoor bestellen nu nog toegankelijker wordt. 

 

Leveringen

Tests

Bedrijven